Parken sport & entertainment

Koncern

Som koncern lever vi af at samle og underholde mennesker. Vi arbejder, når andre holder fri, og har en ambition om at levere sport, musik og oplevelser i høj klasse. Parken er Danmarks nationalstadion og er som sådan hjemmebane og det naturlige samlingspunkt, når landsholdene i fodbold inviterer til kamp. I København er F.C. København byens hold. Vi har et mål om at være de bedste – og spille med de bedste. Vi vil være fast deltager i de europæiske turneringer og vil være en god ambassadør for København. Lalandia skal være børnefamiliernes foretrukne feriested. Vi har en vision om at give børnefamilier en pause fra hverdagen – et feriested, hvor de får tid til nærvær og glæde. Et sted hvor de som gæster selv bestemmer tempoet, og hvor de bliver mødt med værtens bedste gæsteservice.

F.C. KØBENHAVN
F.C. København driver fodboldklubben F.C. København samt Parken og aktiviteter på og omkring stadion. Fodboldklubbens indtægter kommer primært fra TV-penge, præmiepenge, salg af merchandise, sponsorater, transferaktiviteter, tilskuere og entréindtægter. De sportslige resultater har derfor indvirkning på indtægterne. Øvrige indtægter fra stadionaktiviteter kommer fra koncerter og landskampe i Parken. Salget af Food & Beverage (F&B) samt rengøring i og omkring Parken varetages fra juli 2022 af Parken Services, som ejes af F.C. København P/S. Aktiviteterne lå tidligere hos en ekstern samarbejdspartner.

LALANDIA
Lalandia driver ferie- og aktivitetscentre med tilhørende udlejning af feriehuse. Derudover opføres og sælges feriehuse. Indtægterne fra Lalandia kommer fra salg og udlejning af feriehuse samt drift af ferie- og aktivitetscentrene. Et nyt Lalandia åbnede i juni 2022 i Søndervig og er blevet taget godt i mod af gæsterne. Lalandia driver nu tre ferie- og aktivitetscentre i Rødby, Billund og Søndervig. Forretningssegmentet er markedsleder.

PARKEN EJENDOMME
Parken Ejendomme, som omfatter Parken stadion (udlejet til F.C. København) og koncernens erhvervslejemål i tårnene ved stadion.

Koncernens vedtægter

Vedtægter for PARKEN Sport & Entertainment A/S cvr: 15 10 77 07

Download

Kommissorium for revisionsudvalget

Kommissorium for Revisionsudvalget af 17.05.2024 for PARKEN Sport & Entertainment A/S cvr: 15 10 77 07

Download

Interessentpolitik for Parken Sport & Entertainment

Interessentpolitik for PARKEN Sport & Entertainment A/S, cvr: 15 10 77 07

Download

Skattepolitik for Parken Sport & Entertainment

Skattepolitik for PARKEN Sport & Entertainment A/S, cvr: 15 10 77 07

Download
Selskabsmeddelelser
Alle PARKEN Sport & Entertainments selskabmeddelelser finder du her.
Parken.dk/selskabsmeddelelser